RIOOLBEHEER

Problemen met uw riool? Bij Rioolreinigingsbedrijf Eertink groep bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor de onderstaande diensten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor infiltratie van regenwater. Infiltratie is een term uit de hydrologie, bodemkunde en het waterbeheer en betekent dat water in de bodem dringt en in de onverzadigde zone van de bodem komt. Wilt u ook graag duurzaam omgaan met regenwater? Vraag naar de mogelijkheden bij ons.

Rioolinspectie

Wanneer u terugkerende problemen aan uw riolering of leiding ervaart is een rioolinspectie noodzakelijk. Zo kan de oorzaak en de locatie van het probleem in kaart worden gebracht. Reparatie kan vervolgens doelgericht plaatsvinden, waardoor de kosten worden beperkt. Wilt u het leidingstelsel controleren? Onze monteurs inspecteren en controleren met behulp van een inspectiecamera wordt uw riool op lekkage, wortel ingroei, scheuren of breuken.Voor de geïnspecteerde riolering maken wij een doeltreffende en eenvoudige rapportage. Hierin staat indien nodig een duidelijk advies en het herstellen van het riool.

Rioolreiniging

Eén van onze opties is rioolreiniging in de vorm van onderhoud. Deze vorm is ideaal om ongemak en hoge kosten in de toekomst te voorkomen. De medewerkers van Eertink groep stellen graag een rioolreinigingsplan met u op. Deze rioolreiniging en het bijbehorende onderhoud komen de levensduur van uw riolering alleen maar ten goede. Naast preventieve rioolreiniging is het bij ons ook mogelijk om te kiezen voor een reactieve rioolreiniging. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van een (terugkerende) verstopping, is het aan te raden om uw riolering te laten controleren middels een rioolinspectie. Blijkt uit deze inspectie dat uw riolering niet kapot, maar wel vervuild is, dan biedt rioolreiniging de oplossing. Met zo’n reiniging worden toekomstige problemen aan uw riool voorkomen.

Riooldetectie

Het “detecteren” van uw riolering kan vaak belangrijk zijn. Denkt u maar aan verstopping van, of wateroverlast door uw riolering.
Als u geen enkel idee hebt waar uw riolering loopt, is er geen beginnen aan. Het is daarom zeer aan te raden uw riolering in kaart te laten brengen. Doormiddel van een detectie of een camera inspectie hebben wij al snel uw riool op de kaart staan. Als u een stank lucht ik huis heeft kan Eertink groep Wierden hier de oorzaak ook van opsporen!

Stankoverlast

Nare geuren in of rondom uw woning of pand? Bel de specialist! Riool Reinigingsbedrijf Eertink is gespecialiseerd in binnen- en buitenrioleringen. Wij beschikken over diverse apparaten en technieken, waarmee snel en adequaat uw stankproblemen worden opgezocht. Is de oorzaak eenmaal bekend, is ook de keuze van reiniging vast te stellen. Ontluchten, schoonboren, leegzuigen, reinigen onder hoge waterdruk – dit zijn een paar voorbeelden van methoden, waarmee Eertink groep definitief afrekent met stankoverlast in en rondom uw woning.

Riool ontstoppen

Als uw afvoer verstopt is en u er zeker van wilt zijn dat het probleem echt goed wordt aangepakt en opgelost, dan is het raadzaam om voor het schoonmaken van de riolering een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen zoals Eertink groep. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontstoppen en reinigen van het riool of afvoerleidingen waarbij onze monteurs gebruik maken van de modernste middelen om tot het beste resultaat te komen.Op onderstaand nummer kunt u ons dag en nacht bereiken mocht u een probleem hebben met de afvoer van uw riool.

Riool aanleg

Voor het vernieuwen van het riool bent u bij Eertink groep wierden aan juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander aan welke eisen een goed aangelegd riool moet voldoen om problemen in de toekomst te voorkomen. Met onze vakkundige medewerkers haalt u met Eertink Groep Wierden een bedrijf in huis wat zich al jarenlang heeft bewezen op het gebied van riool aanleg.

 Ook overheidsinstellingen kiezen voor ons. Wij werken niet alleen voor particuliere opdrachtgevers, maar ook overheidsinstellingen kiezen voor ons. Overheidsinstellingen schakelen Eertink Groep Wierden in vanwege onze veelzijdigheid en uitstekende kennis van riool aanleg.

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op.

4 + 5 =

Ons Kantoor

Ambachtsweg 10, Wierden

Openingstijden

24/7 beschikbaar

Telefoon

0546 - 57 54 43

Email

info@eertinkgroep.nl

× Geen spoed maar toch een afspraak maken?