Specialistische reiniging

Eertink groep is een bedrijf wat zich van andere bedrijven onderscheid als het gaat om specialistische reinigingen. Wat wij zoal reinigen:

Cementsluier verwijderen van glas

Heeft u uw ramen al een paar keer gewassen en krijgt u ze niet meer schoon? Dan heeft Eertink groep de oplossing met ons eigen ontwikkeld product krijgen wij glas weer als nieuw.

Eertclean glasherstel reinigt moeiteloos:

 • Cementsluier
 • Lijm- en kitresten
 • Lood en Aluminium aanslag
 • Vuil wat andere producten niet meer verwijderen

Eventuele reeds aanwezige schade in het glas, bijvoorbeeld krassen, kan Eertclean glasherstel niet repareren. In sommige gevallen heeft de aanslag zelf schade veroorzaakt in het glas!

Roest verwijderen

Eertink Groep is erg sterk als het gaat om roest verwijderen. De roest verwijderaar is zowel in pasta vorm als in vloeibaar toepasbaar om bij alle vervuilde ondergronden te komen. EertClean Roestverwijderaar werkt snel, volledig en tegelijkertijd veilig. Deze roestverwijderaar verwijdert alle roestvlekken van ijzer, koper, zink, lood en tin. Het middel is zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken, zoals op terrassen, tegelvloeren, alle soorten natuursteen, betonsteen, blauwe hardsteen etc. Maar denk ook aan tegelpannen en andere dakbedekkingen, metalen gereedschappen, toestellen of huishoudelijke gebruiksvoorwerpen.

  Olie verwijderen

  Eertink Groep heeft een eigen product ontwikkeld dat eenvoudig olie verwijderd uit alles soorten ondergronden denk hierbij aan metselstenen, betonstenen, natuursteen.

  Wat zijn de voordelen van ons product:

  • Milieuvriendelijk en effectief product wat olie verwijderd en absorbeert uit vloeren en wanden, o.a. diesel olie, hydraulische olie, motor olie enz.
  • Het werkt snel en verantwoord en de resten zijn gemakkelijk af te voeren. Een gevaarlijke stoffen aanduiding is niet vereist.
  • OILSORB is geschikt voor alle soorten ondergronden, wel eerst testen op ondergronden die bitumen bevatten.
  • Op gladde vloeren is alleen afborstelen vaak al voldoende, bij ruwe oppervlakken kan het noodzakelijk zijn om met water onder druk na te spoelen om het residu van de absorbens te verwijderen uit de poriën.
  • Geen aanduidingen voor gevaarlijke stoffen vereist.

  Contact

  Heeft u vragen neem dan contact met ons op.

  8 + 7 =

  Ons Kantoor

  Ambachtsweg 10, Wierden

  Openingstijden

  24/7 beschikbaar

  Telefoon

  0546 - 57 54 43

  Email

  info@eertinkgroep.nl

  × Geen spoed maar toch een afspraak maken?