Gevelreiniging

Uw gevels en voegen staan voortdurend onder druk van het weer klimaat in ons land. De gebruikte bouwstoffen zoals baksteen en metsel- en voegspecie zijn natuurlijke materialen. Deze materialen hebben de eigenschap om door weersinvloeden vervuild en aangetast te raken. Om deze reden is het noodzakelijk om gevelreiniging toe te passen en door middel van hydrofobering (impregneren) uw gevels perfect te onderhouden. Eertink groep Wierden is graag uw betrouwbare partner voor gevelreiniging.

Wij maken gebruik van moderne apparatuur, onze medewerkers beschikken over de nodige ervaring en geven u altijd een advies op maat. Kiest u voor Eertink groep Wierden, dan bent u ervan verzekerd dat de gevelreiniging uitstekend wordt uitgevoerd.

 

Witte uitslag verwijderen

Ondervindt u last van vervelende witte muuruitslag? Dit wil natuurlijk niemand. Eertink groep is uitstekend in staat om witte muuruitslag ( uitbloeiing ) voor u te verhelpen en uw muren er weer als vanouds uit te laten zien.

Witte muuruitslag ontstaat door vocht. In het metselwerk zitten zouten die naar de buitenkant van de muur worden getransporteerd. Eenmaal in de buitenlucht binden deze zouten zich met de koolstofdioxide die in de lucht zitten. Dit samen resulteert in de witte muuruitslag.

Eertink groep heeft een speciale pasta ontwikkeld om deze witte muuruitslag tegen te gaan. Deze pasta brengen wij aan op uw muur en moet vervolgens 24 uur inwerken. Na deze 24 uur wordt uw muur grondig gereinigd en is de witte muuruitslag verdwenen. Ons advies is om de muur vervolgens te impregneren / hydrofoberen voor een beter resultaat. En daarbij hebt u daar maar liefst 10 jaar garantie op!

Impregneren

Het is verstandig om het impregneren van uw muren uit te besteden. Eertink Groep heeft op dit gebied al meer dan 30 jaar ervaring en wij weten wat ons te doen staat. Wij impregneren uw muren zodat al uw gevels water- en vuil afstotend worden. Vocht en schimmel wordt zo buiten de deur gehouden.

Als eerste stap reinigen wij uw muren 100% schoon. Vervolgens zullen wij de voegen bijwerken of de gehele gevel opnieuw voegen als dit nodig is. Als laatste stap komt het impregneren / hydrofoberen van pas.

Het impregneer wat wij gebruiken is Funcosil. Dit is een speciaal product voor het hydrofoberend impregneren van baksteen, klinkers, kalkzandsteen, stucwerk, pleisterlagen en natuursteen. Funcosil is bijzonder geschikt voor het hydrofoberen van minerale ondergronden.

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op.

6 + 10 =

Ons Kantoor

Ambachtsweg 10, Wierden

Openingstijden

24/7 beschikbaar

Telefoon

0546 - 57 54 43

Email

info@eertinkgroep.nl

× Geen spoed maar toch een afspraak maken?