Dakonderhoud

Het dak onderhoud wordt vaak vergeten om te doen hierdoor krijg je vaak te maken met lekkages en verstoppingen Eertink groep helpt u graag om het dak schoon te houden zodat u geen lekkage heeft en de afvoeren blijven functioneren. Met onze eigen hoogwerker en kennis van zaken maken wij u dak en afvoeren weer snel in orde.

Dakreiniging

Over het algemeen maken wij gebruik van onze hogedrukreinigers, welke zowel heet als koud water spuiten. Belangrijk is dat de druk aangepast is aan de dakpan. Gebeurd dit niet dan is de reiniging niet goed uitgevoerd, en de dakpan kan beschadigen.

Een andere manier van dak reiniging is door gebruik te maken van een algen en mos dodend middel. Dit spuiten wij onder lage druk op het dak. Daarna is het altijd even afwachten, het heeft even tijd nodig om zijn werk te doen. Helemaal schoon wordt het dak niet door deze manier van dakreiniging. Om het wel schoon te krijgen passen wij vervolgens dakcoating toe, of het dak wordt geïmpregneerd. Deze methode is uitstekend geschikt voor het behoud van het dak.

Contact

Heeft u vragen neem dan contact met ons op.

3 + 3 =

Ons Kantoor

Ambachtsweg 10, Wierden

Openingstijden

24/7 beschikbaar

Telefoon

0546 - 57 54 43

Email

info@eertinkgroep.nl

× Geen spoed maar toch een afspraak maken?